Onmisbare set van bekers - Kerstman

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR284

Meri Meri: Kerst (59)

Drinken uit deze kerstige drinkbekers is nog leuker dan anders. Ze zijn echt uniek dankzij de unieke kerstman sleeve met muts.

Nog leuker in combinatie met de rest van de kerstige feestdecoratie - zoals rietjes en kerstman borden - van Meri Meri, zeker een kijkje waard!

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 162613

CollectieKerstmis
TypeBekers
KleurRood

Nodig de kerstman uit aan je kersttafel met deze heerlijke rode bekers met kerstman sleeve van Meri Meri. De unieke bekers komen in een set van 8 en zitten in een stevige koker.

Afmetingen: 7,9 x 8,9 x 7,9 cm

Materiaal: karton

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories