Plezant grijp- en bijtspeeltje - Kleurenwiel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB492

Vooral in de eerste maanden steken baby’s graag alles in hun mondje. Deze leuke bijtring is hier perfect voor.

Hij is ook leuk om naar te kijken, interessant om mee te draaien, ... noem maar op. Dus dit grijpspeeltje is zeker en vast een hit bij jouw kleine hartendief.

7,99 €

6,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304692

CollectieVoor baby's
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Kleurenwiel is een tof grijp- en bijtspeeltje van Haba. Ze passen perfect in kleine kinderhanden, zijn leuk om mee te spelen en verlichten de doorkomende tandjes van jouw kind.

Afmetingen:  1,5 x 6,5 x 6,5 cm
Materiaal: siliconen
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Gebruiksadvies: vaatwasbestendig

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162110.05
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/05/2021
Ik vond het aanvankelijk een klein speeltje, maar ligt sypergoed on de hand, vrolijke kleurtjes en ideaal voor doorkomende tandjes
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!