Plezierige houten puzzel - Op de werf

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26589a

Ontdek wat er allemaal moet gebeuren op een werf: graven, zand wegvoeren, cement maken... hé vergeet de gevaren driehoek niet zetten! De houten puzzel zorgt voor uren puzzelpret in 3D. Traint de fijne motoriek en het onderscheiden van maten en kleuren.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301648

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

De puzzel bestaat uit één puzzelbord en vijf puzzelstukken. Geschikt voor kids vanaf 1 jaar. Afmetingen: 15 x 15 x 2,5 cm. Materiaal: triplex.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.22.215.60.332
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.