Pop Jules - 34 cm

Vinyl jongen poppenbaby die op zichzelf kan zitten

Staat: Nieuw product

Minikane

MKA270

Jules is een lieve babypop met schattige bruine haartjes. Een prima vriendje om uren mee te spelen, te verzorgen en knuffelen. De jongenspop heeft een kenmerkende vanille geur en bruine oogjes die fonkelen.

Rollenspel met poppen stimuleert de ontwikkeling van visueel denken, verbeelding en spraak. De Minikane poppen hebben allemaal unieke looks zodat er altijd eentje is waarmee je schattebout zich kan identificeren.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PA34118

TypePoppen

Unieke jongenspop Jules is een exclusief ontwerp van Minikane met bruine oogjes en met de hand gestyled kapsel. Zijn lichaam is volledig gemaakt uit zacht vinyl en je kan zijn armen en benen bewegen zodat hij kan zitten of staan hoe jij wil. Zijn gezichtje en gelaatstrekken zijn met de hand geschilderd, ze geven deze jongenspop een levensechte, unieke look.

Afmetingen: 34 cm groot
Gewicht: 550 gr
Materiaal: hoogwaardig vinyl - vrij van ftalaten en met de zoete geur van vanille - met CE label
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek, niet geschikt voor in bad

Op zoek naar poppenkleertjes voor Jules? Die shop je ook bij De Kleine Zebra, bekijk snel de complete Minikane collectie en stel je eigen stijl samen.

_

Het Franse Minikane brengt ons de mooiste poppenaccessoires en hippe Paola Reina-poppen. Deze worden sinds 1870 in de Alicante-vallei van Spanje gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit: van de haartjes, de ogen, tot de zoete geur van vanille, allemaal vrij van nare stoffen. De Minikane poppen zijn geweldige cadeautjes voor elk kind, ongeacht geslacht, ras of cultuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!