Poster - Bonne Nuit

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML002

Bonne Nuit, goede nacht! Met deze prachtig geïllustreerde poster, van Mimi'lou boven het bed zal je kleintje zonder problemen aan een zalige nacht beginnen. De beer geeft immers het goede voorbeeld, oogjes toe en dromen maar!

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF07

TypePosters
KleurBlauw
ThemaDieren
Korting- 40 %

Statige, nachtblauwe poster van MIMI'lou met tekening van een witte knuffelbeer, de maan en sterren en een letterbanner die je een goede nacht wenst.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.60.010.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!