Poster - Loly sweet

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ294

Vrolijk de kinderkamer op met deze prachtige poster 'Loly Sweet' . Het is een echt collector's item en komt uit de serie Little Big Room van het Franse merk Djeco.

De illustratie is van de hand van Chichi Huang, hij maakt illustraties van kleine meisjes, kleine dieren en kleine vogels met gebruik van simpele lijnen en steeds rijk van kleur.

20,75 €

12,45 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00302 **

CollectieLittle big room
TypePosters
Korting- 40 %

Deze wondermooie kinderposter van Djeco verwelkomt je in een magische sprookjeswereld. Hij is gemaakt van super stevig Kakemono papier. Dit is stevig papier wat bestand is tegen scheuren en daarom ideaal om de kleine nieuwsgierige handjes te trotseren. Dankzij de houten randen boven en onder, blijft de poster mooi strak hangen.

Limited edition, er zijn slecht 1000 exemplaren van gemaakt!

Materiaal: stevig papier
Afmetingen: 40 x 60 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.443.110.60.201
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!