Poster - Traffic

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML005

Is je kindje zot van alles wat rijdt? Auto's, brommers, fietsen, vrachtwagens ... en laat ons vooral de ijskar niet vergeten!

Deze Mimi'lou poster heeft alles in huis om kinderen hun aandacht te trekken, dingen te benoemen en eindeloos te fantaseren. Hij past bovendien perfect in elke jongens- en stoere meisjeskamer.

19,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF12

TypePosters
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Het is druk op de coole Traffic poster van Mimi'lou. De voertuigen schuiven aan, rijden voorbij en toeteren naar elkaar. Leuk om de kinderkamer of speelhoek een frisse aankleding te geven.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.60.010.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!