Prachtige houten - Baby forest - pyramide

Staat: Nieuw product

Janod

JS308

Houten stapelblokken zijn een echte klassieker onder het baby speelgoed. Janod brengt ze nu in een prachtig 'baby forest' - jasje met retro plaatjes in warme kleuren.

21,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08016

SamenstellingenHout
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 1 jaar

In het Baby Forest van Janod wonen vosjes, schildpadden, een familie eendjes, een rups en superschattige hertjes. De dieren laten zich op hun mooist bewonderen in de kleurrijke collectie van Janod.

Dit bouwspel bestaat uit 6 houten stapelblokken om je kind aan te moedigen zijn coördinatie en observatievermogen te ontwikkelen. Elke kant van de kubus is voorzien van een afbeelding van een ander thema: dieren, cijfers, vormen; voorwerpen, ... Elke kubus bezit een open kant met een herkenbare vorm (hart, ster, driehoek, ...) die het dier van de ingebrachte kubus weergeeft.

Geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden.
Afmetingen grote kubus: 12 x 12 x 12 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.320.240.79
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!