Prachtige set om zelf kerstster te maken

Staat: Nieuw product

Rice

KZ18966

Geweldige doe-het-zelf-set om een vrolijke kerstster te maken. Makkelijke handleiding bijgevoegd. Inhoud: 48 papieren stroken van 45cm.
...

5,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenPapier
TypeKerstversiering
KleurRood

Geweldige doe-het-zelf-set om een vrolijke kerstster te maken. Makkelijke handleiding bijgevoegd. Inhoud: 48 papieren stroken van 45cm.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
45100.35
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!