Puzzle Blocks Earth - Open-ended foam speelgoed

Set van 11 blokken uit zachte foam in frisse kleurtjes

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP024

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

Van een prinsessenkasteel tot de muur van je fort... laat je fantasie de vrije loop en bouw de meest unieke torens, kastelen en bouwwerken met deze zachte bouwblokken in coole kleuren.

Dit is een set van 11 zachte blokken in verschillende vormen en kleuren, gemaakt van duurzaam non-toxic EVA foam.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES024

Puzzle Blocks Earth van MOES PLAY is super knap open-ended foam speelgoed.Deze blokkenset is geschikt voor zowel de allerkleinsten als de meer ervaren bouwers, iedereen kan meteen aan de slag om de speelblokken in elkaar te passen of meer uitdagende constructies te bouwen.

Leuke tip: De puzzle blocks zijn ook leuk te combineren met de grotere blokken uit de Play blocks collectie van Moes, voor nog meer open ended speel en bouw plezier.

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: makkelijk proper maken met een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
41890.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories