waterpistool

Retro waterpistool

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO011

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (6)

Een klein waterpistooltje staat altijd garant voor uren speelplezier! Leuk om als extra cadeautje aan een jarige te geven of boven te halen bij warmer weer en papa nat te spuiten.

Het heeft een simpele, nostalgische look en is makkelijk en snel bij te vullen.

3,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711231

Leuk, compact waterpistooltje uit plastiek van Moulin Roty, leuk om te geven aan vriendjes na een feestje of als extraatje aan de jarige.

Afmetingen: 6,5 x 4,5 cm

Materiaal: kunststof

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.140.080.01
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories