Reuzeleuk opsteekspel - Berenvrienden

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20799

In dit opsteekhuis woont de beer met zijn vriendjes. De opsteekblokken zijn aan beide zijden uitgefreesd en kunnen op verschillende wijzen langs...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301144

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
In dit opsteekhuis woont de beer met zijn vriendjes. De opsteekblokken zijn aan beide zijden uitgefreesd en kunnen op verschillende wijzen langs de stokjes worden gestoken. En natuurlijk kunnen ze ook vrij worden opgestapeld. Dit speelgoed stimuleert de oog-handcoördinatie en de concentratie. Materiaal: beukenhout, acrylglas. Vanaf 1.5 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221480.9
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.