Rijkelijk geïllustreerde poster met kader - La France

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML077

Hou je van Frankrijk dan is deze prachtig geïllustreerde poster met kader een leuke aanwinst voor aan je muur. Hij is rijk aan detail, fris van kleur en dankzij de eigen houten kader kan je hem meteen een plekje aan je muur geven.

47,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFC1

Prachtige poster met kader La France, een ontwerp van het wondermooie woonmerk Mimi'lou. Deze muurdecoratie zit vol detail en komt in een stijlvolle houten kader. 

Afmetingen: 30 x 40 cm

Materiaal: papier - eikenhouten kader - plexiglas

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43.21.433.20.7
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!