activité d'éveil pour poussette 'Rêve de papillon'

Rozige wagenspanner - Vlinderdroom

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25336

Deze wagenspanner met lieve vlinders met gestipte vleugels zet aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend bij korte en lange...

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

TypeWagenspanner
Leeftijdvanaf de geboorte
Deze wagenspanner met lieve vlinders met gestipte vleugels zet aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend bij korte en lange kinderwagenwandelingen. Met een leuk belletje eraan! Lengte: ca. 70 cm.
Materiaal: beukenhout, vleugeltjes van polyester.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
70000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.