Rubberen Sterrenbal - naturel

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR016

Botsen, plooien, schudden of trekken ... het kan allemaal met deze te gekke rubberen bal. Leuk voor kleine baby's maar ook voor grotere kinderen en zoals alle producten van Hevea helemaal vrij van schadelijke stoffen.

Duurzaam speelgoed voor jaren plezier!

18,00 €

14,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De Hevea Sterrenbal is een natuurlijk speeltje, geschikt voor zowel kleine baby's als grotere kinderen. Past perfect in kleine handje en goed voor de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie. Het plooibaar rubber is zacht, bots mee en maakt dit speeltje ideaal voor baby's tijdens de eerste ontwikkeling én de jaren die daarop volgen.

Dit rollend speeltje komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect unisex kraamgeschenkje. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - niet gekleurd, enkel de natuurlijke kleur van het rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere weekmakers

Afmetingen: 10,5 cm diameter

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!