Schattig buggyboekje - Regenbogen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB191

De vrolijke kleuren maken dit boekje van Rups Mina lekker interessant voor jouw kleine ontdekker.

Helemaal op maat van kleine baby's gemaakt, ze kunnen het urenlang open en toe doen, er zit ook een bijtstuk op als de tandjes wat knagen en met de zachte, afneembare klittenbandlus kan je het ergens aan vastmaken.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303140

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Interessant textielboekje van Rups Mina. Je kan dit leuk ontwerp van Haba makkelijk vastmaken aan je buggy, de box of het bed van je kleintje. En het past perfect bij de andere producten uit de kleurrijke reeks babyspeeltjes van Rups Mina.

Afmetingen: 12 x 10 cm
Materiaal: polyester
Design: Jutta Neundorfer
Vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122160.046
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/12/2018
ok, ziet er leuk uit.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!