Schattig buggyboekje - Regenbogen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB191

De vrolijke kleuren maken dit boekje van Rups Mina lekker interessant voor jouw kleine ontdekker.

Helemaal op maat van kleine baby's gemaakt, ze kunnen het urenlang open en toe doen, er zit ook een bijtstuk op als de tandjes wat knagen en met de zachte, afneembare klittenbandlus kan je het ergens aan vastmaken.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303140

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Interessant textielboekje van Rups Mina. Je kan dit leuk ontwerp van Haba makkelijk vastmaken aan je buggy, de box of het bed van je kleintje. En het past perfect bij de andere producten uit de kleurrijke reeks babyspeeltjes van Rups Mina.

Afmetingen: 12 x 10 cm
Materiaal: polyester
Design: Jutta Neundorfer
Vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122160.046
  • Door Dirk R.
  •  de 12/12/2018
ok, ziet er leuk uit.
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.