Schattig Opsteekspel Giraf

Staat: Nieuw product

Haba

HAB023

Een giraf heeft een lange nek. Maar hoe lang precies? Dat kan je kleintje ontdekken door de felgekleurde houten cirkels op- en af te stapelen.

Leuk kraamcadeautje en ook mooi als decoratie in de baby- of speelkamer!

17,50 €

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302914

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

Leuk eerste speelgoed dit houten opsteekspel in speels giraf-thema van Haba. Het bevordert bovendien al spelend de fijne motoriek en je kleintje kan ook lerende felle kleuren te herkennen en te benoemen. Een echte winner dus!

Inhoud: 1 opsteekstok, 6 ringen en 1 giraffenhoofd om op te steken.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 15cm

Geschikt voor kindjes vanaf 18 maand.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.28.18.30.221
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/11/2021
Ringen mochten kleurrijker vind ik.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!