Schattige wagenspanner - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB185

Laat deze schattige kleine rups je kleintjes hart helemaal veroveren.

Deze Haba wagenspanner van Mina de Rups is kleurrijk en afgewerkt met leuke details die de aandacht van je trappelend kleintje moeiteloos zullen vangen.

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303193

TypeWagenspanner
Leeftijdvanaf de geboorte
Waar de kleine rups Mina van Haba opduikt, zorgt zij in geen tijd voor een goed humeur: haar fraaie regenboogkleuren en boeiende speeleffecten stimuleren de zintuigen van elke baby. Deze wagenspanner is ideaal om je kleintje te entertainen, met de spiegelfolie en leuk rammelspeeltje is dat geen probleem. Als mina je hart heeft verovert kan je ook altijd eens naar de andere leuke speeltjes in hetzelfde thema kijken om je collectie aan te vullen.
 
Afmetingen: 7 x 65 cm
Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: kunststof en polyester
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
163260.088
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.