Set kerst decoratietapes

Staat: Nieuw product

MT - masking tape

Ontdek superleuke masking tape gemaakt van Japans rijstpapier. Erg makkelijk in gebruik, je kan erop schrijven, zonder problemen herpositioneren...

17,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Ontdek superleuke masking tape gemaakt van Japans rijstpapier. Erg makkelijk in gebruik, je kan erop schrijven, zonder problemen herpositioneren en met de hand afscheuren. Deze mooie set is speciaal voor de feestdagen en bevat 3 chique rolletjes tapes met verschillende designs en groottes en één velletje stickertjes. Gebruik de tape om kerstcadeautjes mee in te pakken, envelopjes met nieuwjaarswensen te versieren, in je fotoalbum of zelfs op de muur! De rolletjes meten 10, 20 en 30mm en zijn wel 10m lang, lekker veel knutselplezier! Keuze uit enkele stijlvolle setjes.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
486000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2020
Grappige tape voor kerstcadeaus.
MT - masking tape - Ontdek een heleboel, supertrendy plakbandjes of zogenoemde 'masking tape' van dit geweldige Japanse merk. Deze tape werd oorspronkelijk gebruikt op bouwsites om te voorkomen dat je verf ergens terecht kwam waar je het niet wou. Recent kreeg het materiaal veel meer artistiek aangelegde fans die de tape gebruikten in hun creaties. Gebruik de masking tape om pakjes in te pakken, je interieur op te vrolijken of collage's te pimpen. Veel plezier!