Set met hark en schepje Raki - Garden Green

Veelzijdig en duurzaam zandspeelgoed in 2 mooie kleurtjes

Staat: Nieuw product

Quut

MCH397

Quut must-haves for outdoor play (42)

Topcombo! Deze kleurrijle Quut set met hark en schopje is gewoon de max. Je kleintje kan zich naar hartenlust uitleven op het strand of mee naast mama of papa in de tuin 'werken'.

Lekker stevig en dankzij het ingenieuze design passen ze in elkaar zodat de speeltjes makkelijk op te bergen zijn en je het ook makkelijk kan meenemen naar een zandbak of strand.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172871

CollectieGarden Green
TypeSchepjes
KleurGroen

Set met hark en schepje Raki Garden Green uit de collectie van QUUT is een multifunctioneel speeltje dat bestaat uit een harkje en een schopje dat in elkaar schuift. Ideaal om mee te helpen met mama en papa in de tuin maar ook leuk op het strand, de zandbak of zelfs in de sneeuw. Bovendien kan het speeltje ook dienen als trechter, zeef en zelfs als tool om met water in het zand te schrijven.

Raki van Quut is reuze leuke buitenspeelgoed waarmee elk kind aan de slag kan gaan. Leuke musthave voor zandbak-fans, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en lekker compact. Ook fijn om cadeau te doen.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 15,7 x 11,1 x 5,5 cm

Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories