Set van 2 posters - Rainbow & unicorns

Twee hippe posters in neon kleurtjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ32342

Alles voor een eenhoorn feestje (33)

Creëer je eigen magische droom interieur met deze suikerzoete prints. In elke verpakking zitten 2 verschillende posters, eentje met een pracht...

14,00 €

8,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 159688

CollectieMagical Unicorns
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Creëer je eigen magische droom interieur met deze suikerzoete prints. In elke verpakking zitten 2 verschillende posters, eentje met een pracht van een regenboog erop, en de andere met de niet mis te verstane boodschap: UNICORNS ARE REAL. Beide prints hebben een verfijnde afwerking in goudfolie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Stevige prenten. Past perfect in een meisjeskamer. Vrolijkt de boel echt wel op.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories