Set van 7 slingers in crêpepapier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR433

Alles voor een circus feestje (21)

Hang ze naast elkaar als backdrop, voor een photobooth hoekje te maken boordevol kleur of draai ze in het rond en geeft je feestlocatie extra kleur.

Deze set is echt een must voor elk vrolijk feestje en komt in een pak met 7 linten.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202953

CollectieBirthday
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Feestelijke set van crêpepapieren slingers in 7 heldere tinten van Meri Meri, ideaal om elk soort feestje - van babyborrel, vrijgezellenfeest tot verjaardagsfeest of lentefeest aan te kleden. In de set zitten 7 lange linten in 6 verschillende neon kleurtjes + 1 gouden. 

Afmetingen verpakking: 45,7 x 4,4 x 4,4 cm - elk lint/slinger is 83,8 cm lang

Materiaal: crêpepapier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Nele V.
  •  de 20/01/2022
Super leuk merk!
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories