Set van 8 papieren rendier en sterren bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR165

Meri Meri: Kerst (56)

Rudolf met een neonrode sjaal is de blikvanger op deze prachtige feestbordjes vol sterren. Deze papieren borden brengen vast en zeker heel wat kerstsfeer aan je feesttafel !

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 178993

CollectieKerstmis
TypeBorden
KleurWit

Kerstfeestje thuis of op kantoor? Deze set van 8 kleinere papieren borden met neon print en details in goudfolie, zijn de perfecte partyware voor de feestdagen.

Perfect te combineren met de bekertjes en de servetten met dezelfde rendier- en sterrenprint.

Afmetingen bord: 18.5 x 18.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories