Slinger - Pirate Icon

Dubbele slingerset met gouden letters en pirateniconen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR835

Alles voor een piratenfeestje! (64)

Yo ho ho, zorgt ervoor dat je kinderfeestje meteen op de juiste toon start dankzij deze dubbele piratenslinger met geweldige zeedieren, gouden munten, letterbanner en doodskoppen met gouden ooglapjes uit de collectie van Meri Meri.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 222975

CollectiePirates
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Slingerset Pirate Icon van MERI MERI bevat vier prachtige lange slingers, die niet ontbreken op je piratenfeest. De felle kleuren en prachtige ontwerpen, samen met een hartelijke Yo Ho Ho boodschap zullen het oog van je gasten instant vangen. Eenvoudige zelfmontage vereist.

Onze tip: Zin in een stoer thema feestje? Check alles voor een geslaagd en origineel kinderfeestje in piratenthema >

Materiaal slinger 1: Franje wimpels - slinger 2: Yo Ho Ho- letterbanner met schedels aan weerszijden - slinger 3: papegaai, honingraat detail en details in goudfolie, palmboom met uitklapbare bladeren; piratenschip en piratenoctopus
slinger 4 - goudfolie munten in reliëf. Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Afmetingen lengte slinger: 2,1 meter - 3,5 meter inclusief extra koord

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories