Slinger - Superhelden maskers

Feestslinger afgewerkt met stoere superheldenmaskers in glitterfolie

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU062

Alles voor een superhelden feestje (21)

Met deze coole superhelden slinger ben je meteen een held in thema feestjes! De stoere superheldmaskers zijn afgewerkt met schitterende goudfolie en maken elk feestje super!

Wil je helemaal in superhelden thema gaan? Bekijk dan zeker de rest van de Great Pretenders feestcollectie. Power to the party.

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97304

PersonageSuperheld
TypeSlingers

Slinger Superhelden maskers van Great Pretenders, deze stoere slinger is gestikt op gouden draad, voor een heldhaftig feestje uit de toffe feestcollectie van Great Pretenders. Komt in een doosje.

Afmetingen: 182 cm lang

Materiaal: touw en karton

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories