Speelse poster - Surf's party

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ283

Deze speelse poster komt uit de serie Little Big Room van het Franse merk Djeco en is ontworpen door Lili Scratchy. Het kleurrijke geweld kreeg de zomerse titel: 'Surf's party'

Het werk de wereldbefaamde Franse illustratrice Lili Scratchy wordt gekenmerkt door oprecht optimisme, levendige kleuren en het gebruik van verschillende technieken.

20,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00306

CollectieLittle big room
TypePosters

Surf's party is een kleurrijke poster voor wat extra positiviteit en kleur in de (kinder)kamer. Kinderen kunnen er uren naar kijken en telkens iets anders zien. Hij is gemaakt van super stevig Kakemono papier. Dit is stevig papier wat bestand is tegen scheuren en daarom ideaal om de kleine nieuwsgierige handjes te trotseren. Dankzij de houten randen boven en onder, blijft de poster mooi strak hangen.

Limited edition, er zijn slecht 1000 exemplaren van gemaakt!

Materiaal: stevig papier
Afmetingen: 40 x 60 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.443.110.60.201
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!