Stijlvolle Dag stapeltoren - Blue multi mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1464

Stijlvol spelen met Liewood (70)

De Liewood versie van een speelgoed klassieker!

Deze prachtige stapeltoren is gemaakt uit 100% BPA vrij silicone, een super zacht materiaal dat aangenaam is om aan te raken én mee te spelen. Ideaal voor de allerkleinsten om hun fijne motoriek te oefenen en de toren te bouwen, af te breken en opnieuw alle ringen op elkaar te leggen. In welke volgorde dat laten we aan jouw kapoen over ;-)

30,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12946 6911

CollectieDag
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurBlauw

De knappe Dag stapeltoren Blue Multi mix bestaat uit 6 stukken die je op elkaar kan stapelen.  Het is mooi en leuk babyspeelgoed dat zeker in de smaak zal vallen en komt in een wondermooi kleurenpalet. 

Materiaal: 100% siliconen - BPA vrij - CE label
Afmetingen: 10 x 13 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories