Stijlvolle Gitta activiteiten speelmat - Holiday mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2053

Holiday Mix kerstcollectie Liewood (13)

De ronde speelmat van LIEWOOD is zowel decoratief als speels.

Perfect voor dagelijkse tummy time en om de sensorische ontwikkeling van je kleintje te versterken met vele vormen, het knisperpapier en de leuke details om je baby's aandacht te trekken en te stimuleren in zijn of haar spel.

95,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13050 6040

CollectieGitta
TypeSpeelmat/Boxkleed
PrintsHoliday
KleurMeerkleurig

Knappe Gitta speeltapijt Holiday Mix uit de collectie van Liewood, een uniek en praktisch kerstgeschenk voor baby's.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: 100% organisch katoen - vulling: 100% polyester met Oeko-tex label en details met gerecycleerd knisperpapier
Afmetingen: 110 cm diameter

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.3
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Holiday Mix kerstcollectie Liewood
Inspiratie en stories