Stoer stapelspel - Vuurtoren

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19062

Kleine vuurtorenwachters gezocht! Wie stapelt de mooiste vuurtoren? De schijven hebben uitstulpingen die eenvoudig in de gaten aan de onderzijde...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300170

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
Kleine vuurtorenwachters gezocht! Wie stapelt de mooiste vuurtoren? De schijven hebben uitstulpingen die eenvoudig in de gaten aan de onderzijde passen. Zo ontstaat een stabiele, vrolijk gekleurde toren. Materiaal: beukenhout. Voor kleine vuurtorenwachters vanaf 1 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.18.17.60.316
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.