Superzacht buggyboekje - Haas

Staat: Nieuw product

Haba

HAB439

Felle kleuren, leuke dieren prentjes, zacht stofjes, ... dit zacht babyboekje van Haba heeft alle troeven in huis om jouw schattebout voor zich te winnen. Dankzij de verschillende materialen is het aangenaam om vast te houden en door te bladeren.

4,99 €

3,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304127

CollectieVoor baby's
TypeBaby broekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Met het schattige minibuggyboek - met 8 pagina's - Haas van HABA zijn ook langere ritten in de buggy of auto niet vervelend voor de kleintjes. En dankzij de handige klittenband raakt het boek niet verloren, je hangt het makkelijk overal aan.

  • pagina's met boeiend knispereffect
  • kan altijd mee dankzij de handige lus om het boek aan de buggy, het bedje of het autostoeltje te bevestigen
  • het eerste prentenboekplezier voor onderweg
  • Afmetingen: 8 x 8 x 2 cm

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.51.58.50.01
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/06/2020
Besteld voor baby van collega. Kan daarom product niet beoordelen.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!