poster 'Elephant love' 30x40cm

Te gekke poster - Elephant love

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ40556

Welcome to my jungle (219)

Zie, hoe schattig ! Mama olifant knuffelt baby olifant heerlijk met haar slurf. Voel de liefde van dit schattige tweetal ! Superleuke poster van de Deense Michelle Carlslund. Musthave voor de babykamer !

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 248

Liefelijke poster met olifantjes van de hand van Michelle Carlslund, een in-Kopenhagen-wonende, gek-op-frietjes, optimistische en eco-vriendelijke-poster-maker (zo omschrijft Michelle zich graag in één zin).

Formaat: 30 x 40 cm. Geprint in Denemarken op 250 gr duurzaam stonepaper, papier gemaakt van steen, met natuurlijke kleuren. Een fijn eco-vriendelijk alternatief voor regulier papier.

Poster wordt geleverd in een stevige kartonnen tube.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.3550.040.08
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories