pyramide Louise la licorne

Te gekke pyramide eenhoorn - Louise *

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26122

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (24)

Oh! Louise is helemaal in stukken! Stapel de verschillende delen in de juiste volgorde op elkaar om haar van kop tot teen weer heel te maken....

39,99 €

27,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86746

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurRoze
Leeftijdvanaf 6 maanden
DiertjesEenhoorn
Korting- 30 %
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn
Oh! Louise is helemaal in stukken! Stapel de verschillende delen in de juiste volgorde op elkaar om haar van kop tot teen weer heel te maken. Louise is gemaakt uit verschillende kleuren en texturen, erg leuk om te ontdekken! Met een magneet, rammelaar, spiegeltje en knisperpapier. Geschikt voor mini ontdekkers vanaf 6 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1730250.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories