Terra Kids verrekijker met opbergtasje

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13937

Terra Kids collectie by Haba (51)

Met deze superstoere verrekijker van Terra Kids kan je dierenonderzoeker spelen en alle diertjes in de tuin of het bus goed bekijken. Na je...

24,99 €

22,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4132

CollectieTerra Kids
TypeVerrekijkers
Leeftijdvanaf 5 jaar
Met deze superstoere verrekijker van Terra Kids kan je dierenonderzoeker spelen en alle diertjes in de tuin of het bus goed bekijken. Na je observatie berg je je verrekijker netjes op in het bijhorende tasje. De verrekijker heeft een vergrotingsfactor 4 en een schouderriem met veiligheidssluiting. Met de bijgeleverde kenniskaarten leer je een heleboel over het gebruik van je verrekijker.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
204.827.90.221
  • Door Anonymous A.
  •  de 30/06/2020
Alles in orde
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/05/2020
verrekijker tout court
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories