jumelles avec pochette Terra Kids

terra kids verrekijker met opbergtasje

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13937

Terra Kids collectie by Haba (37)

Met deze superstoere verrekijker van Terra Kids kan je dierenonderzoeker spelen en alle diertjes in de tuin of het bus goed bekijken. Na je...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze superstoere verrekijker van Terra Kids kan je dierenonderzoeker spelen en alle diertjes in de tuin of het bus goed bekijken. Na je observatie berg je je verrekijker netjes op in het bijhorende tasje. De verrekijker heeft een vergrotingsfactor 4 en een schouderriem met veiligheidssluiting. Met de bijgeleverde kenniskaarten leer je een heleboel over het gebruik van je verrekijker.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
204.827.90.221
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4132

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories