Uiltjeshanger

Staat: Nieuw product

By nord

KZ19027

Decoreer dit jaar je kerstboom of je interieur met deze ongelofelijk trendy hanger. Dit prachtige zilverkleurige uiltje is eenvoudig maar super...

11,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Decoreer dit jaar je kerstboom of je interieur met deze ongelofelijk trendy hanger. Dit prachtige zilverkleurige uiltje is eenvoudig maar super geraffineerd. Zo geweldig zag je boom er nog nooit uit!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0500.35
By nord - Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie. Dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit.Natuurlijke producten met Scandinavische rootsDe ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat het geweldig is, is een open deur intrappen.