Veelzijdige zwart wit kleur speeltapijt - Vibrant Village

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB061

Baby's reageren het best op zwart-witte contrasten en kleurrijke bewegende vormen, met dit in het achterhoofd en hun jarenlange ervaring ontwierp Skip*Hop deze veelzijdige, wondermooie speelmat vol leuke features die elke baby zijn aandacht meteen weet te vangen.

Met zijn 17 verschillende activiteiten is er geen tijd om je te vervelen en blijft deze activity gym eindeloos plezant.

119,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 307250-us

CollectieSkip Hop Play
TypeBabygym

Skip*Hop's Vibrant Village Smart Lights speelboog en speelmat komen met leuke hangspeeltjes, zwart witte contrasten, lichtjes, een zachte mat, apart kussen en verrassende kleurcontrasten. Je kan deze activiteiten gym gebruiken voor tummy-time, om naar te kijken en naar te grijpen of als speelmat om op te zitten als je baby groter is. De boog is interactief en heeft geïntegreerde lichtjes in verschillende kleuren.

Inclusief 4 hangspeeltjes: grijpspeeltje met rammelaar Kat, zachte Auto om in te duwen, een hete lucht balon met babyspiegeltje en een hond met bijtspeeltje. Je kan de speletjes verhangen of eraf halen om er apart mee te spelen. En met heerlijk zacht tummy-time kussen in de vorm van een blauwe hond om op te liggen. Leuk om cadeau te doen en een echte musthave voor op je geboortelijst.

Afmetingen: 91 x 91 x 51 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.72390.55880.082551.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!