Louise op stap

Wagenspanner Louise op stap

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL076

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (23)

Geweldige wagenspanner van Lilliputiens, met in de hoofdrol Louise de eenhoorn, die baby zal entertainen tijdens mooie wandelingen. Er valt zoveel te bekijken en zelfs vast te grijpen. Het stimuleert je baby om de wereld voor zijn neusje te ontdekken !

24,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83018

Een verkenningsspeeltje met Louise de eenhoorn dat elke wandeling nog leuker maakt. Bevestig dit speeltje aan de kinderwagen en laat baby de vormen, voorwerpen en geluidjes uitgebreid verkennen.

Met spiegel, knisperende bladeren, een rammelaar en een prisma.

Afmetingen: 46 x 15 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Leeftijd: +0m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18383.50.19
  • Door Melissa D.
  •  de 26/08/2019
Leuke kleurtjes
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories