Zacht dekentje/speelkleed met landschap

Staat: Nieuw product

Studio ROOF

Een dekentje, speelkleed of boxkleed. Dit lichte gewatteerde kleedje van zacht organisch katoen komt overal van pas. Om op te spelen, in de buggy of het bedje ...

65,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : roads

Een dekentje, speelkleed of boxkleed. Dit lichte gewatteerde kleedje van zacht gewatteerd katoen komt overal van pas. Beschikbaar in 2 verschillende landschappen met autowegen of groene weides met paarden.
 

Materiaal: gemaakt van biologisch katoen.

Afmetingen: 80 x 100 cm.

Ontworpen door Nathan Wierink and Tineke Beunders.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8010000.35
In Januari 2014 veranderde Kidsonroof haar naam in Studio ROOF . Kidsonroof werd in 2005 opgericht door Romy Boesveldt en Ilya Yashkin. Samen met hun drie kinderen en diens vriendjes bestuurden ze een permanent testlab waaruit nieuwe ideeën voortvloeiden. Jaarlijks verbleven ze in hun schuurtje in de zuid Franse bergen, zonder elektriciteit en stromend water. Romy en Ilya wilden met Kidsonroof de band tussen het moderne stedelijke leven en de natuur versterken. 9 jaar lang was een duurzame benadering en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit de kern van alle Kidsonroof ontwerpen. Nu de kinderen groter zijn, zou je denken dat dit mooie verhaal stilletjes uitdooft... Maar nee hoor, de behoefte om te creëren en te spelen vermindert niet. Ilya en Romy zien niet alleen hun eigen kinderen opgroeien, maar ze ervaren dat veel van hun ontwerpen evenveel worden gewaardeerd door volwassenen als kinderen. Daarom besloten ze Studio ROOF te lanceren: een merk met tot de verbeelding sprekende producten voor alle leeftijden. Studio ROOF ontwerpt basic objecten die uitnodigen tot verbeelding en die in elke kamer van het huis een plek kunnen vinden. Esthetiek en duurzaamhei d zijn altijd de kern van de ontwerpen. Studio ROOF heeft vier collecties: Totem – Living – Play! en Stationery.