Zacht stapelfiguur - Giraf Vlekje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB028

Zeg, hoelang is de nek van giraf Vlekje wel niet? Dat kunnen de kinderen ontdekken door de afzonderlijke onderdelen op elkaar te stapelen.

Dit speelgoed stimuleert het eerste stapelen en bouwen en is dan ook een perfect cadeautje als eerste speeltje voor kleine baby's.

22,99 €

18,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303264

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden
Korting- 40 %

Knuffelvriendje Vlekje van Haba met optische en akoestische effecten en voeleffect om de tast te stimuleren. Het speelt handig in om het oefenen van de fijne motoriek bij baby's. De 4 onderdelen hangen aan elkaar vast met klittenband.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Materiaal: polyester.

Afmetingen: 12 x 12 x 24 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414260.256
  • Door Ingrid V.
  •  de 15/12/2023
Besteld voor kerstmis voor zoontje van nichtje, het ziet er heel goed en leuk uit!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!