Zacht stapelfiguur - Giraf Vlekje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB028

Zeg, hoelang is de nek van giraf Vlekje wel niet? Dat kunnen de kinderen ontdekken door de afzonderlijke onderdelen op elkaar te stapelen.

Dit speelgoed stimuleert het eerste stapelen en bouwen en is dan ook een perfect cadeautje als eerste speeltje voor kleine baby's.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303264

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

Knuffelvriendje Vlekje van Haba met optische en akoestische effecten en voeleffect om de tast te stimuleren. Het speelt handig in om het oefenen van de fijne motoriek bij baby's. De 4 onderdelen hangen aan elkaar vast met klittenband.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Materiaal: polyester.

Afmetingen: 12 x 12 x 24 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414260.256
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.