Zachte lappenpop Mon doudou - Bella fleurs de corolle

Staat: Nieuw product

Corolle

COR105

Mon doudou poupée de chiffon Bella is de perfecte eerste compagnon voor je mini. Een zacht en schattig geboortegeschenk voor je baby.

Perfect formaat en materiaal voor mini handjes om vast te nemen en te knuffelen. De lappenpop heeft een prachtig geborduurd snoetje en mooi bloemenjurk.

25,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 40040

CollectieMon doudou
TypeKnuffelpopjes
KleurRoze
Afmetingen pop30 cm

Zachte lappenpop Mon DouDou - Bella Fleurs de Corolle is gemaakt uit verschillende materialen: van haar bloemige jurk tot haar zachte bruine haar. Ideaal om te knuffel en met naam en adreslabel zodat je haar nooit kwijt speelt. Bella kan niet alleen staan.

Afmetingen: 34 cm lang
Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasadvies: machine wasbaar, delicate cyclus

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
93522.50.35
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.