Zalige set van 6 regenboog rendier crackers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR281

Zalige kerst met Meri Meri (66)

Zag je ooit iets schattiger dan deze 6 rendiertjes op een rij? Het zijn heerlijke mini geschenkjes voor onder de kerstboom of om de feesttafel mee af te werken en elke gast mee te bedanken voor zijn komt.

Elke rendier kerstcracker is prachtig afgewerkt met een gewei vol glitters, neus, velvet sjaaltje en een belletje. 

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 197485

CollectieKerstmis
TypeParty crackers
KleurMeerkleurig

Heerlijke van set van 6 regenboog rendier crackers van Meri Meri, in elk rendiertje zit 1 gekke plakmoustache, 1 hoedje en 1 kaartje met een mop. Hilarisch geschenk voor je gasten aan de kersttafel. In elk pak zitten 6 crackers in 6 verschillende kleuren.

Afmetingen verpakking: 23,5 x 21 x 3,8 cm

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories