Activiteitenspeeltje - Blad

Stimulerend babyspeeltje in de vorm van een blaadje

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP174

Monochrome kinderkamer inspiratie (166)

Vanaf de geboorte zijn baby's meteen gek op dit zacht, gekreukt blaadje met hoog contrast. Hang het aan het park of de wieg en je kleintje zal het uitgebreid bewonderen. Als ze iets groter zijn is het ook leuk om vast te pakken en naar te grijpen, dit babyspeeltje houdt je baby happy en stimuleert de concentratie en fijne motoriek.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8083

Monochrome activiteitenspeeltje blad van WeeGallery met 2 verschillende kanten. Dit uniek babyspeeltje is gemaakt uit biologisch katoen met GOTS-label en is ethisch verantwoord geproduceerd. De bonte, zwart wit tekening stimuleert en trek aan, in het speeltje zit knisperpapier wat het ook auditief leuk maakt. Leuk om naar te kijken, te grijpen, mee te knuffelen als baby en later mee te spelen ... heerlijk multifunctioneel en leuk om cadeau te doen aan een (pasgeboren) baby.

Afmetingen: 24 x 21 cm
Materiaal: bio katoen met Okeo-Tex polyester vulling
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Indië
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Freya C.
  •  de 29/06/2022
Leuk kreukelpapier
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories