Activiteitenspeeltje Explore & More - Follow-Bee

2-in-1 interactief speeltje dat uitnodigt om achteraan te kruipen

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB057

Tummy time musthaves (71)

Kruipen en spelen was nog nooit zo plezant als met dit 2-in-1 interactief speeltje van Skip*Hop. Zijn lichtjes, deuntjes en gekke bewegingen kan je zelf sturen en moedigen je kleintje aan om erachter te kruipen of het bij'tje vast te nemen.

Zeker het ontdekken waard met een klein actief kleintje in huis!

49,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303108

CollectieExplore and more
TypeBabyspeelgoed
DiertjesBij

Interactief, bewegend activiteitenspeeltje voor baby's en kruipers Follow Bee van Skip*Hop. Dit uniek speeltje is reuze interessant voor baby's die nog niet, net en goed kunnen kruipen. Het wekt interesse op, bevorderd de motoriek, de kleurrijke lichtjes en muziek zorgen ervoor dat de zintuigen van je kleintje geprikkeld worden.

Drie niveau's van interactief spel:

1/ voor ze kunnen kruipen kunnen nieuwsgierige baby's die speeltje vastpakken en ermee spelen. De lachende bij his uitgerust met twee stevige handvaten, rammelt en heeft leuke kralen in verschillende kleuren. Als je het speeltje op de grond zet wiebelt het en kan je het niet omduwen. De oog-hand coördinatie wordt spelenderwijs geoefend.

2/ beginnende kruipers kunnen achter het speeltje aangaan. De witte wolk kan cirkelvormige bewegingen maken zodat het speeltje dicht bij je kleintje blijft.

3/ geoefende kruipers kunnen al een grotere uitdaging gebruiken, je kan de Follow-Bee willekeurige figuren laten maken, wat hen - samen met de lichtjes en muziek - aanmoedigd om erachter te gaan. Als hij de bij oppakt, draait de wolk vrolijk in het rond. Actie, reactie. Dankzij een sensor vermijdt het bewegend speeltje obstakels zodat de pret niet hoeft op te houden en lekker lang kan duren.

Afmetingen: 14 x 14 x 10 cm

Leeftijd: + 5 maand

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.26670.20520.14610.7875
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/11/2021
Kleurrijk, met lichtjes, nodigt echt uit om achteraan re kruipen !
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/11/2019
het is nog niet uitgeprobeerd want is voor de sint
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Skip, hop and smile! Easy Feed Collection De Easy Feed Collection van Skip*Hop is een smakelijk eetcollectie voor de kleine smulpaapjes . Deze collectie bevat heel wat handige tools om het eten van je kindje voor te bereiden, te bewaren en te voeden. Denk maar aan bewaardoosjes, kommen, bestek en veel meer. Allemaal in verschillende vormen, maten en kleuren. Nursery & Gear Collection Voor super leuke spullen in de kinderkamer kan je bij de Nursery & Gear Collection van Skip*Hop terecht. Deze collectie heeft alles in huis om van de kinderkamer een waar paradijsje te maken. Van vloerkleden en bedden tot slaapknuffels en nachtlampjes. Stuk voor stuk prachtige kamer accessoires. On-the-Go Collection Klaar voor je uitstapje? Met de handige tasjes van de On-the-Go Collection ben je helemaal gepakt en gezakt. Zo hebben ze leuke luiertassen, isoleertassen en verzorgingstassen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en fijne uitstap met het gezin. Skip*Hop badcollectie Voor de mini waterratten heeft Skip*Hop een geweldige collectie waarmee ze zich helemaal kunnen uitleven in bad. Van badmatjes en babybadjes tot badspeelgoed en bademmertjes . Badtijd wordt een stuk leuker met deze badcollectie ! Skip*Hop Play Collection Het is speeltijd! Geniet samen met je kindje van de leukste speeltjes uit de Play Collection van Skip*Hop. Speel samen op een geïllustreerd tapijt, geraak gefascineerd door de beestige mobieltjes en loop door het huis met een schattig kinderwagen. Play time is the best time! Zoo Collection Voor de dierenliefhebbers heeft Skip*Hop een complete verzameling aan kinderspullen met een leuke dierenprint op. Van schattig rugzakjes en tasjes tot super toffe drinkbussen en eetsets. Have fun!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories