Activiteitentafel - Baby Forest

Staat: Nieuw product

Janod

JS338

Fun, fun, fun! Je kleine wonder zal zich helemaal kunnen uitleven met deze complete activiteitentafel, met grappige figuurtjes in sprekende kleuren.

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08018

SamenstellingenHout
TypeActiviteitentafel
Leeftijdvanaf 10 maanden
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Spelenderwijs leren was nog nooit zo leuk. Zodra je ukkie boven de tafel uitkomt, kan hij de verschillende vormen en kleuren betasten, ronddraaien, uit elkaar halen, en na een beetje oefening, ook terug in elkaar stoppen. De tafel heeft wel 4 verschillende zones, elk gericht op het ontwikkelen van een andere vaardigheid. De 3 stapeldieren hebben elke een andere vorm en kleur, en lachen je kindje toe terwijl hij ze behendig demonteert, dan heb je de egel en zijn tandwielen, die de coördinatie bevorderen, ernaast vind je een vormendoos met houten blokjes, die ervoor zorgen dat je kind kleuren en vormen leert herkennen. En last but not least is er de kleurrijke spiraal met houten kleuren, waarmee de fantasie geprikkeld wordt en de fijne motoriek geoefend.

Geschikt voor ontdekkers tussen 12 en 36 maanden.
Afmetingen: 40 x 40 x 56 cm.
Materiaal: hout. Gemakkelijk zelf te monteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.410.414.72
  • Door Paula A.
  •  de 10/02/2023
Ziet er super uit
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.