Andrew dobbelsteen - Hunter green

Rubberen babyspeelgoed met verschillende texturen en motieven

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2074

Stijlvol spelen met Liewood (207)

Gooi de donkergroene Liewood dobbelsteen, grijp ernaar en laat je kind een stoere dinosaurus of een schattige beer ontmoeten.

Dit rubberen babyspeeltje is leuk om naar te kijken en ook goed voor de fijne motoriek en het stimuleren van je mini's zintuigen.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13056 7348

CollectieAndrew
TypeBabyspeelgoed
PrintsHunter green
KleurGroen

Leuke Andrew dobbelsteen Hunter Green uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD, gemaakt van natuurlijk rubberlatex met aan elke kant verschillende spannende motieven in reliëf. Verkrijgbaar in verschillende, stijlvolle kleuren.

Leeftijd: 0+
Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Afmetingen: 10 x 10 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek en eventueel een beetje milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories