Beer & kleine beer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT234

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Ik zag 2 beren ... deze klassieker onder de kinderliedjes in ideaal om te zingen terwijl je deze beertjes bovenhaalt. Deze schattige beren zijn misschien wel de kleine metgezellen waar je kind naar op zoek is! 

Je baby kan de beren vastpakken, vasthouden en ermee praten, en de ledematen van Big Bear zijn beweegbaar.

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5264

CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Grote beer en kleine beer uit de collectie babyspeeltjes van Plantoys. Deze grijpspeeltjes zijn leuk om naar te kijken, te grijpen, vast te nemen en als decoratie in de babykamer. Dit speelgoed helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek en kan de vaardigheden van een kind stimuleren verbeelding. Houten beer en kleine beer zijn ook apart verkrijgbaar.

Een uniek geboortegeschenk om te koesteren!

Afmetingen: 9,3 x 5,3 x 13,1 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories