Bijzondere waterspeelmat - Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

HAB661

Wat zal je baby zijn ogen uitkijken als hij op zijn buikje ligt er deze waterspeelmat kan ontdekken. Verschillende speelelementen nodigen uit om naar te kijken, aan te voelen of naar te luisteren. De onderdelen in het water kunnen door kleine handjes gemakkelijk heen en weer worden bewogen voor extra entertainment

Dat is niet alleen leuk maar versterkt ook de spieren en bevordert de motoriek.

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305222

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Tummy-time wordt zo veel leuker met deze Haba waterspeelmat Boederij. Een spannende speelmat voor baby's gevuld met water, met allerlei leuke speel-, voel- en geluidseffecten om te ontdekken en mee te spelen. Deze unieke babyspeelgoed is voorzien van een zachte stoffen hoes, zodat de baby prettig ligt.

Afmetingen: 34,5 x 28,5 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: Polyvinylchloride, Polyester, Polypropyleen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.