Blauwe zachte babybal - Voertuigen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB117

Iedereen houdt van balspelletjes. Ook baby's ! Deze babybal is heerlijk zacht en soepel zodat hij gemakkelijk vast te grijpen met kleine kinderhanden.

Duwen, rollen, gooien, ... een bal brengt eindeloos speelplezier voor de allerkleinsten.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302482

CollectieVoor baby's
TypeBallen
Leeftijdvanaf 6 maanden

Stimuleer de motoriek van je kleintje met een leuke babybal. Dit blauwe exemplaar met voertuigen heeft een diameter van 14 cm.

Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden. Materiaal: Polyurethaan. Design: Mirka Schröder.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.106
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!