Boxspeeltje roze geborduurde Ster

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM043

Apollo 11 inspiratie (132)

Stervormig hangspeeltje, voor in de box of aan de buggy gevuld met knisperpapier zodat je baby haar interesse meteen gewekt wordt. Leuk om je baby te entertainen en haar vaardigheden zoals de fijne motoriek en oog-hand coördinatie spelenderwijs uit te breiden.

De roze ster is prachtig afgewerkt met subtiel borduurwerk, wat het speeltje alleen maar mooier en unieker maakt.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1021.26

TypeHangspeeltjes
KleurRoze

Ideaal speeltje om je kleintje mee te laten spelen en ontdekken in de vorm van een ster. je kan het ook ophangen dankzij de lus met velcro.

Afmetingen: 16 x 35 cm

Materiaal: buitenkant: 100% organisch katoen. Vulling: Oeko-tex standaard polyester - met OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.030.130.03
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories