Buitenaards leuke Myland ufo

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ40502

Myland van Kid O (8)

Deze leuke ufo met zijn vriendelijke alien komt rechtstreeks uit de ruimte, op zoek naar nieuwe vriendjes.
 

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010475

De lieve alien geeft een waanzinnige interplanetaire lichtshow telkens hij in het stoeltje van zijn ufo zit. Zacht flikkerende lampjes gaan van rood, naar blauw en groen, zodat er een zachte gloed ontstaat zowel aan de binnen- als de buitenkant van het ruimteschip.

Je kind zal al snel ontdekken dat het poppetje de aan/uit knop is, en dat je steeds een nieuw lichteffect krijgt door het ruimtemannetje in en uit zijn stoeltje te halen.

Een geweldig leerzame en vooral leuke reeks van Kid O! Het 'Myland' speelgoed geeft je kind spelenderwijs een eerste introductie tot de STEM-gebieden.

Afmetingen: ufo : 12 x 12 x 11 cm, popje : 3 x 3 x 6,5 cm.

werkt op 3 x 1.5V LR44 (AG13) knoopcellen (inbegrepen).

Geschikt voor spacecowboys vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.1850.160.43
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!
Collectie Myland van Kid O
Inspiratie en stories