Calendula baby gezichtscrème - 50 ml

Verzorgende, hydraterende crème met zoete amandelolie

Staat: Nieuw product

Weleda

HA401

Deze milde Weleda crème met extract van biologische Calendula en de fijne geur van etherische oliën waaronder lavendel en sinaasappel, verzorgt en hydrateert de meest gevoelige gezichthuid.

Zuivere wolwas en biologische amandelolie beschermen het prille en tere huidje van je baby.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006293

Verzorgende, hydraterende crème met zoete amandelolie. Weleda Calendula Gezichtscrème verzorgt, beschermt en hydrateert de gevoelige gezichtshuid van je baby vanaf de eerste dag. Ideaal voor baby’s gezicht, oren en hals.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.


Werking: De gezichtshuid van een baby wordt het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Bovendien wordt ze regelmatig vochtig door kwijlen, speen-, duimzuigen. Bescherming is daarom extra belangrijk. Dagelijks inwrijven met deze verzorgende crème vol natuurlijke ingrediënten houdt de prille gezichtshuid gezond en in balans en voorkomt schraalheid en irritatie. De crème bevat extract van Calendula dat de gevoelige huid verzacht en verzorgt. En zuivere amandelolie vult het natuurlijke beschermlaagje van de huid aan en houdt haar zacht en soepel.

Gebruik: Calendula Gezichtscrème dagelijks op de gereinigde huid aanbrengen en zacht inmasseren. Doseer de hoeveelheid zo, dat de crème goed door de huid wordt opgenomen.

Voor wie speciaal: Calendula Gezichtscrème is ideaal voor baby’s gezicht, oren en hals. Met de fijne geur van etherische oliën van onder andere lavendel en sinaasappel. De crème trekt gemakkelijk in en wordt goed verdragen, zelfs door baby’s met een zeer gevoelig huidje.

Inhoud: 50 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.130.040.07
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.